trompke.punt.nl
Mijn miniaturenhobby
Categorieën
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Contact met Trompke
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
Fotoalbum
Drs. Cee

Vandaag een "vrij" dagje. Ben erg druk bezig met andere bezigheden, maar nu had ik zin om een bloemetje te bedenken en te maken. Dat is de Rudbeckia (de gele bloemen) geworden. Een makkelijk bloemetje en het staat wel fleurig in mijn 1:12 tuintje.
 
 
 
 
 
Lees meer...   (16 reacties)

Ik was op mijn hobbykamertje bezig met het maken van een hanggeranium… hoor ik gerommel beneden. Ik denk “Wat is dat?” en loop de trap af. Hmmm… niks te zien. Zoals ik meestal doe kijk ik even naar de pc die altijd aan staat (behalve ‘s nachts dus) en tot mijn verbazing zie ik daar de uitvinder (daar kwam ik later pas achter) staan kijken naar mijn webpagina. Vlug met mijn mobieltje geprobeerd hem/haar/het op de foto te krijgen. Jammer, Hij/zij/het was te snel. In de haast heeft deze uitvinder iets verloren… vandaar dat ik bijna wel 100% zeker weet dat het de uitvinder was.

Hier de fotootjes…


Lees meer...   (12 reacties)
Nou, schiet mij maar lek… die uitvinder draait dol volgens mij. Maar hij heeft patent aangevraagd voor deze beide bouwsels. Of ze daadwerkelijk werken vraag ik mij af. Maar zo te zien die krabkraker wel. En wijn woppen? Zou dat lekker zijn?
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer...   (16 reacties)
Dat heeft ie uitgevonden. Mijn miniatuur-uitvinder. Zijn huis is nog niet klaar (of is het haar huis??? ), maar dat maakt ‘m niks uit. Het uitvinden moet doorgaan. Een zonnestraaltransformer. Wat dat ding precies doet is me niet duidelijk, maar dat ie zonnestralen opvangt en daar wat mee doet begrijp ik nog wel. Verplaatsen kan hij de zonnestralen ook. Moet toch maar eens goed de tekeningen gaan bestuderen. Maar waar hij die heeft gelaten? Moeilijk te doorgronden die man. Of vrouw… dat kan ook. Heb het wezen nog niet goed kunnen observeren. Hij/zij is ‘s nachts bezig en behoorlijk schuw…Klik op de foto's voor groter formaat.
Lees meer...   (13 reacties)
Tja... de vlop lag in de bus, met inhoud 

Nella heeft een muis onthoofd en de kop naar mij opgestuurd... gnagna
 
 
 
En ze was ook nog zo lief om er een stukje "vergeten kant" bij te doen. Een grappig minikantje met elastiek. Helaas vergeten om op de foto te zetten.
 
Bedankt Nella, ik ga er wat leuks mee doen  Wat weet ik nog niet, maar tzt verschijnt er wel weer een gecensureerde foto op dit punt. Moet wel, anders krijg ik het aan de stok met J-tje....
 
 
Lees meer...   (11 reacties)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl